Sponsoring

SponsorKliks

MET UW ONLINE AANKOPEN HELPT U FC CASTRICUM FINANCIEEL

Sinds kort is het voor iedereen die FC Castricum een warm hart toedraagt mogelijk om de club financieel te sponsoren.  Als u online iets gaat kopen doe dat dan via de site van FC Castricum.  Op de site staat een banner van SponsorKliks. Als u op deze banner klikt dan ziet u een overzicht met alle grote webwinkels van Nederland  onder andere Thuisbezorgd.nl , Bol.com , Booking.com,  D – reizen.nl etc. Kortom vrijwel elke grote webwinkel waar u weleens iets bestelt  staat in het overzicht.

Als u bij een van deze webwinkels een aankoop doet via de site van FC Castricum, ontvangt de club een commissie. U betaalt gewoon de normale prijs maar u helpt de club wel direct financieel. Met uw online aankoop sponsort u dus FC Castricum. De club kan deze extra inkomsten natuurlijk goed gebruiken.

Pizza´s, boeken, reizen, hotels, schoenen, sportartikelen enz. uw bestelt ze eenvoudig online via de site van FC Castricum.

DUS HET MOTTO IS: ONLINE IETS KOPEN IS EVEN LANGS DE SITE VAN FC CASTRICUM LOPEN.

Een goed sponsorbeleid en vooral de resultaten hiervan zijn een belangrijke voorwaarde voor een (financieel) gezonde en sterke vereniging. Het is één van de drie peilers (naast contributie en kantineresultaat) waarop elke vereniging rust. In het beleid krijgt sponsoring dan ook de aandacht die het nodig heeft. Overzicht sponsors

Met reclame maken bij FC Castricum bereikt u niet alleen een zeer grote groep Castricummers, u steunt er ook nog eens uw club mee! Reclame, adverteren en sponsoring bij FC Castricum kan op verschillende manieren en wel tegen aantrekkelijke tarieven. Bovendien profiteert u van persberichten en free publicity. Ook sponsor worden bij FC Castricum? Neem contact op met de commissieleden.

Voor de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven zie de Prijslijst sponsormogelijkheden.

Neem contact met mij op