Ledeninfo

Lid worden van voetbalvereniging FC Castricum – iedereen is welkom

Wil je voetballen in Castricum bij een sportieve, vriendelijke en gezellige leuke voetbalvereniging. Dan kun je zeker bij FC Castricum terecht. Jong en oud, jongens en meisjes, veldvoetbal op zaterdag en zondag, interne “sevens” zondag competitie, zaalvoetbal (futsal), FCC heeft voor iedereen de mogelijkheid om op zijn of haar niveau te voetballen.
Klik hier voor het Aanmeldingsformulier

Hieronder volgt informatie hoe een en ander toegaat op onze club. Veel plezier en tot ziens op ons grandioze sportcomplex “Noord-End”.

Sportcomplex “Noord-End”
FC Castricum voetbalt op het prachtige voetbalcomplex “Noord-End”, omringd door veel groen. Als je via het laantje het terrein oploopt ruik je het groene gras en voel je een heerlijke sfeer op je afkomen. Met 5 hele voetbalvelden, een kunstgrasveldje, 16 kleedkamers en een gezellige mooie kantine voel je je al snel helemaal thuis. Gevoetbald wordt er bijna elke dag en er zijn het hele jaar door volop activiteiten en evenementen. Bij FC Castricum is er altijd wel iets te doen.

Jeugdvoetbal bij FCC
Waarom voetballen bij FC Castricum? Natuurlijk ten eerste omdat voetballen je hobby is, daarnaast willen wij dat je je bij ons veilig en thuis voelt. Doordat we meerdere teams in iedere afdeling inschrijven bij de KNVB kunnen we iedereen op zijn eigen niveau laten spelen. Alle jeugd speelt wedstrijden op de zaterdag. Op zondag speelt een deel van de seniorenteams.

Info lidmaatschap
Lid worden (en opzeggen)
Heel simpel, het aanmeldingsformulier kun je “downloaden” en volledig ingevuld ondertekend en eventueel met de bijlagen inleveren bij de ledenadministratie, dhr. Ben Hamaker. Zijn er dingen onduidelijk of heb je vragen dan kun je hem altijd bellen, hij helpt je zeker op weg.
Ook voor het opzeggen van het lidmaatschap kun je bij hem terecht.

Ben Hamaker
Prins Mauritsstraat 29
1901 CL Castricum
0251-657185
ledenadministratie@fccastricum.nl
Klik hier voor het Aanmeldingsformulier

Krijg je geen contact dan kun je ook via de colofon meer info vinden: Klik hier…
Uiteraard kan je als jeugdlid ook een paar maal op proef meetrainen voor je besluit om lid te worden. Dan graag even contact opnemen met de jeugdvoorzitter.

Wanneer je je vóór 31 mei van het nieuwe seizoen opgeeft als (jeugd)lid dan wordt je in een team voor het komende seizoen ingedeeld. Dan weet je ook zeker dat je wedstrijden in de KNVB competitie kunt voetballen. Meld je je later aan dan proberen wij je in te delen maar de kans bestaat dat een afdeling vol is en dat je eerst een tijdje alleen “trainend lid” bent.
Wil je wel trainen maar niet meedoen met de competitiewedstrijden dan kun je tegen gereduceerd tarief “trainingslid” worden.

Opzeggen als lid?
Opzeggen (of overschrijven) als lid moet je schriftelijk doen bij de ledenadministrateur de heer Ben Hamaker: ledenadministratie@fccastricum.nl
In de mail graag vermelden: je naam, geboortedatum, in welk team je speelt en per wanneer je stopt (per direct of aan het einde van het seizoen!).
Dit dient bij voorkeur aan het einde van het voetbalseizoen, maar zeker vóór 31 mei te gebeuren.

Meisjes willen ook voetballen!
Op dit moment voetballen 6 dames/meisjes teams bij FCC. Het is zelfs de sterkst groeiende afdeling van de club.
Wil je eens kijken hoe het er bij ons aan toe gaat, bel de coördinator en kom eens op proef meetrainen!

In welke afdeling word je ingedeeld?
Afhankelijk van je leeftijd word je in een pupillen of junioren afdeling ingedeeld. Bij FC Castricum is het gebruikelijk dat spelers in hun eigen afdeling spelen. Slechts in uitzonderlijke gevallen wijken wij hier in overleg met de speler/ouders van af. De jeugdcommissie neemt de uiteindelijke beslissing (e.e.a. dient uiteraard in overeenstemming met de regels van de KNVB te gaan).

Afdeling
Leeftijd op 1 januari

Aantal team-spelers Wedstrijdduur Wedstrijdveld
Senioren 18 jaar en ouder 11 2 x 45 minuten heel
Onder 19 17-18 jaar 11 2 x 45 minuten heel
Onder 17 15-16 jaar 11 2 x 40 minuten heel
Onder 15 13-14 jaar 11 2 x 35 minuten heel
Onder 13 11-12 jaar 11 2 x 30 minuten heel
Onder 11 9 -10 jaar 7 ( of 8) 2 x 25 minuten half
Onder 9 7 -8 jaar 7 ( of 8) 2 x 20 minuten half
Mini’s Vanaf 5 jaar 4 2 x 15 minuten kwart

De contributiekosten voor iedere afdeling vind je elders op deze website.

Wanneer wordt er getraind?
Op deze website vind je het trainingsschema en afhankelijk van je afdeling en het team waarin je komt te spelen kun je de trainingstijden aflezen. Bij FCC trainen alle jeugdteams, hoog en laag minimaal 2x per week. Daarnaast proberen we voor ieder jeugdteam een KNVB gediplomeerde trainer te vinden.
Is de “r” in de maand dan wordt er getraind in een trainingspak. Douchen na de training is wel zo fris en lekker en min of meer verplicht.

FCC in het bezit van een groot kunstgras speelveld en een klein “Evergreen” kunstgras boardingveldje. Op beiden wordt regelmatig getraind(met voetbalschoenen). Er wordt naar gestreefd ieder team 1x op het boarding veld en 1 x op het kunstgrasveld te laten trainen. Bij regenachtig weer  en gedurende de zomermaanden, (als de grasvelden niet toegankelijk zijn) wordt voor alle teams uitgeweken naar het kunstgrasveld.Het boardingveld kan buiten de reguliere trainingstijden voor een team worden besproken bij de TC-voorzitter.

Wat voor wedstrijdkleding draag je en wat zijn de clubkleuren?
Voetballen doe je met voetbalschoenen, scheenbeschermers (verplicht), voetbalkousen (blauw), kort sportbroekje ( wit) en een blauw-wit gestreept shirt. Het shirtje en het broekje moet niet te strak zitten tijdens het sporten. Het shirtje en broekje wordt door de club verzorgd, alle ander benodigdheden moet je zelf verzorgen. In de clubkantine hangt een compleet voetbaltenue.

Website vol informatie
Zoals hierboven al aangegeven is er altijd wel iets te doen op de club. Voor het wedstrijdprogramma, uitslagen, evenementen, afgelastingen, toernooien etc kun je zoeken op deze website. Hij staat boordevol met informatie en activiteiten. We zien je graag op de club.

Het bestuur van voetbalvereniging FC Castricum


Aanmelden / afmelden
Ben Hamaker
0251-657185
ledenadministratie@fccastricum.nl

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.


Contributie
Contributie & kledinggeld seizoen 2016 – 2017

Contributie & kledinggeld
Minipupillen € 52,-
JO8 en JO9 € 89,- (op de factuur € 104,-)
JO10 en JO11 € 102,- (op de factuur € 117,-)
JO12 en JO13 € 120- (op de factuur € 135,-)
JO14  en JO15 € 138,- (op de factuur € 153,-)
JO16 en JO17 € 151,- (op de factuur € 166,-)
JO 18 en JO19 € 161,- (op de factuur € 176,-)
Senioren € 195,- (op de factuur € 210,-)
Sevens-league € 85,- (incl. €. 6,- sponsoring F-team)
Niet spelend/wel trainen € 100,-
Niet spelend lid € 32,-
Zaalvoetbal (senioren) €. 120,-

NB JO staat voor ‘jeugd onder’ en geldt voor de contributie voor jongens en meisjes

Inschrijfgeld / spelerspas
Inschrijfgeld nieuw of opnieuw lid: jeugd € 5,- en senioren € 7,50.
Vanaf de JO12  moet er een spelerspas worden aangevraagd en aangemaakt; de aan de speler door te berekenen kosten daarvan zijn €.2,50.

NB JO staat voor ‘jeugd onder’ en geldt voor inschrijfgeld en spelerspas voor jongens en meisjes

Kledinggeld / kledingfonds
Met uitzondering van de spelers van zaalvoetbalteams, de mini’s, de sevens en niet-spelende / trainende leden, betalen de spelers van alle andere teams een bijdrage per jaar van €.15,- voor het kledingfonds.

Alle competitie spelende teams zijn verplicht te spelen in wedstrijdkleding van het merk JAKO (dit geldt niet wanneer er verplicht in reservekleding moet worden gespeeld). De vereniging heeft zich contractueel verbonden aan Intersport Veldhuis en JAKO. Dit contract loop tot en met het seizoen 2017/2018. Het shirt en de sportbroek worden in bruikleen gegeven. De aanschaf van sokken komt voor eigen rekening.

Sponsor(kleding): Als een team een sponsor heeft en de shirts dienen te worden bedrukt met de naam van de sponsor, dan kan een dergelijke afspraak alleen door/via de sponsor-commissie worden gemaakt. Het zelf buiten die commissie om of via een “eigen” sponsor aanschaffen van kleding en bedrukken daarvan is NIET toegestaan.

Gele- en rode kaarten
De KNVB brengt aan de vereniging kosten in rekening. Kosten gele kaart senioren circa €.14,-; kosten gele kaart jeugd: circa €7,-. Kosten rode kaart senioren circa €.24,- kosten rode kaart jeugd circa €12,-. Komt een zware overtreding, bestraft met rood voor de tuchtraad, dan bedragen de kosten daarvan circa €.20,-. Niet spelen van een wedstrijd (dus bewust wegblijven) wordt beboet met een boete van tenminste €.75,-. Voor zaalsporter komt daarbij nog de zaalhuur van circa €.50,-. Al die kosten worden in principe doorberekend aan de betreffende speler, of het team.

Trainingsschema

Trainingsschema FC Castricum 2016-2017

Hieronder kun je het trainingsschema per dag of in zijn geheel bekijken.
Trainingsschema Maandag
Trainingsschema Dinsdag
Trainingsschema Woensdag
Trainingsschema Donderdag
Trainingsschema Vrijdag

Trainingsschema alle dagen
TRAINERS LET OP:

  • KLEEDKAMERS GEVEEGD EN SCHOON ACHTERLATEN
  • TRAINERS DIENEN TOEZICHT TE HOUDEN TIJDENS HET DOUCHEN
  • DOELEN VAN HET VELD HALEN
  • KLEEDKAMER-/VELDINDELING AANHOUDEN!!
  • TRAINERS DIENEN DE KLEEDKAMERS TIJDENS DE TRAINING AF TE SLUITEN.

“Evergreen” en “Kunstgrasveld” regels:
· Lees eerst het bord bij de ingang van het boarding-veld EN KUNSTGRASVELD!
· Teams die dubbel zijn ingedeeld (Evergreen – train.veld) kunnen onderling afspraken over het trainingsveld maken.


Kledingfonds
· FC Castricum heeft m.i.v. het seizoen 2009/2010 een kledingfonds. Dit fonds stelt zich tot doel om elk team te voorzien van een correct en uniform clubtenue. Het kledingfonds valt onder verantwoordelijkheid van het Algemeen Bestuur.

· Het beheer van het kledingfonds is in handen van de Kledingcommissie, die tevens verantwoordelijk is voor de organisatie van de uitvoering. De coördinatoren van de diverse leeftijdsgroepen, de vertegenwoordiger van de seniorenteams, de trainers en leiders ondersteunen desgevraagd de commissie ten behoeve van een goede, praktische uitvoering.

· Ieder als speler geregistreerd lid stort jaarlijks een verplichte financiële bijdrage per seizoen in het fonds. Hiervan wordt sportkleding (shirt en broek) aangeschaft t.b.v. alle jeugd- en seniorenteams van FC Castricum. Sokken en keeperhandschoenen vallen niet onder de regeling van het kledingfonds.

· De jaarlijkse bijdrage voor de komende drie seizoenen is in een Buitengewone Vergadering vastgesteld op € 15,00 per spelend lid. Daarna kan de jaarlijkse bijdrage elk seizoen door de Algemene Leden Vergadering worden aangepast, dit met bijvoorbeeld de inflatiecorrectie,

· Voor nieuwe leden die zich in de loop van een seizoen aanmelden gelden de volgende bijdragen: van 1 juli tot 1 januari 100%; van 1 januari tot 1 juni 50%.

· Leden die gedurende het seizoen bij FC Castricum vertrekken, blijven de volledige bijdrage verschuldigd en hebben geen recht op restitutie.

· De verplichte bijdrage wordt aan het begin van het seizoen geïncasseerd, gelijktijdig met de contributie. Bij niet tijdige betaling van de kledingfonds bijdrage kan de betreffende speler niet deelnemen aan wedstrijden van FC Castricum.

· De kleding is eigendom van de vereniging en wordt aan het begin van ieder seizoen via de leiders in bruikleen gegeven aan de teams. De teamspelers zijn gezamenlijk als team verantwoordelijk voor de verstrekte tenues. De teamleiders ondertekenen bij ontvangst van de kleding een gebruiksovereenkomst, hiertoe gemachtigd door de leden, respectievelijk de ouders/verzorgers bij minderjarige leden. De ondertekende gebruiksovereenkomst wordt gearchiveerd door de commissie.

· Per team wordt het volgende verstrekt:
Eén teamtas
Max. 8 of 14 shirts voorzien van het FC Castricum embleem
Max. 8 of 14 shorts voorzien van het FC Castricum embleem
1 keepershirt (met FC Castricum embleem) voorzien van een nummer, alsmede 1 korte broek en 1 paar kousen

Aangezien de sportkleding eigendom blijft van de vereniging, is het goed te weten welke regels van toepassing zijn bij het gebruik van de sportkleding. Daartoe zijn de volgende spelregels vastgesteld:

1. De leider(s) van een team teken(t)(en) namens het team voor ontvangst bij de uitreiking van de tenues. Eén ondertekend exemplaar houdt de leider zelf, het andere wordt gearchiveerd door de commissie.

2. De tenues worden na iedere wedstrijd door de leider (of een andere door de leider aangewezen persoon) ingenomen, gecontroleerd en in de teamtas gedaan. De leider stelt een wasschema op waarbij het uitgangspunt is, dat het wassen van de shirts steeds door ouders c.q. verzorgers geschiedt. Bij de eerstvolgende wedstrijd worden de gewassen tenues weer uitgereikt aan de spelers. De kosten komen daarbij ten laste van het team. Hierover dient echter wel overeenstemming binnen het team te zijn.

3. In de kledingtassen liggen wasvoorschriften en deze dienen strikt te worden opgevolgd. De FC Castricum shirts dienen per team gezamenlijk te worden gewassen op een temperatuur niet hoger dan 40 graden Celsius (zie wasvoorschriften).

4. Indien door het niet in acht nemen van die wasvoorschriften schade aan de kleding ontstaat, wordt het team daarvoor aansprakelijk gesteld en worden ten laste van het team kosten in rekening gebracht ter waarde van het aanschafbedrag, dat is vermeld in de gebruiksovereenkomst.

5. De kleding mag uitsluitend tijdens een voetbalwedstrijd van FC Castricum worden gebruikt en dus niet tijdens de training of bij andere gelegenheden, tenzij daarvoor door de commissie toestemming is verleend.

6. Het is niet toegestaan de kleding anders te gebruiken dan waarvoor ze is bedoeld.

7. Zonder toestemming van het algemeen bestuur mogen op de kleding geen teksten of andere uitingen worden aangebracht.

9. Iedere gebruiker is verplicht om zorgvuldig met de kleding om te gaan. Bij vermissing of beschadiging ten gevolge van onjuist of onzorgvuldig gebruik van de kleding, worden ten laste van het team kosten in rekening gebracht ter waarde van het aanschafbedrag, dat is vermeld in de gebruiksovereenkomst.

10. Indien tijdens de wedstrijd schade aan de kleding is ontstaan, dient dit direct na afloop van de wedstrijd door de speler bij de leider te worden gemeld. Deze meldt dit direct bij de commissie van FC Castricum. Voor schade aan de kleding die tijdens de wedstrijd is ontstaan, zal een speler niet aansprakelijk worden gesteld, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld. Dit is ter beoordeling aan de commissie.

11. Bij vermissing van kledingstukken of geconstateerde schade aan de kleding anders dan hiervoor bedoelt, dient de leider dit direct na constatering te melden bij de commissie. Of iemand aansprakelijk wordt gesteld is ter beoordeling aan de commissie. Bij vermeende diefstal moet een procesverbaal van aangifte van de politie worden overgelegd.

12. Aan het einde van het voetbalseizoen dienen de leiders er voor te zorgen dat de tassen met alle kledingstukken en toebehoren worden ingeleverd bij de commissie. Wanneer aan het einde van het seizoen blijkt, dat er spullen ontbreken die niet zijn gemeld en/of er is sprake van niet gemelde schade, worden ten laste van het team de daaraan verbonden kosten in rekening gebracht, ter hoogte van het aanschafbedrag dat is vermeld in de gebruiksovereenkomst.

13. In de gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de commissie.

Procedure shirtsponsoring
Met de introductie van het Kledingfonds is ook de procedure iets gewijzigd.
Omdat de kleding van de leden is wordt vanaf heden alles in praktische zin door de Kledingcommissie gecoördineerd. Vooraf wordt door de RAS-commissie alles op gebied van de contracten geregeld. De RAS-commissie geeft dus als het ware de Kledingcommissie opdracht tot de uitvoering.

Stapsgewijs ziet de procedure er als volgt uit:

1) De aspirant-sponsor wordt onder de aandacht gebracht bij de RAS-commissie.

2) De RAS bespreekt met aspirant-sponsor de mogelijkheden.

3) De RAS stelt een pro-forma contract op.

4) Het contract wordt besproken met de aspirant-sponsor

5) De RAS en de aspirant-sponsor ondertekenen het contract.

6) De RAS draagt de Kledingcommissie op het contract tot uitvoer te brengen.

7) Het proces van bedrukking etc. wordt verzorgd door de Kledingcommissie.

8) De kleding wordt uitgereikt aan het betreffende team.

9) De Kledingcommissie bewaakt het contract en rapporteert aan de RAS.

De betrokken commissies hechten veel waarde aan het volgen van bovenstaande procedure.

Namens de RAS-commissie,
Paul Wendt.


Gevonden en verloren voorwerpen
Gevonden voorwerpen

Verloren op: 11-10-2014
Eigendom van: Ricardo Meijne
Voorwerp: FC Barcelona Trainingspak Nike Squad kids 14/15 Obs Hyper Pink
Merk: Nike Dri-Fit
Maat: maat 164
Overige info: kwijtgeraakt in kleedkamer 5
Contact: Jan Meijne, 06-22472608 of jcmeijne@casema.nl

Beleid, statuten, etc.
Hieronder vindt u een aantal belangrijke verenigingsdocumenten: (klik op de regel voor het document)
Beleidsplan 2013-2018
Statuten
Huishoudelijk reglement
Tweedehands shop
Welkom in de 2e hands shop van FC Castricum

September 2009 ben ik gestart met de verkoop van 2e hands voetbalschoenen. Voortaan kunt u op deze site zien welke schoenen en evt. andere kleding er beschikbaar zijn. Mocht er iets tussen staan waar u mogelijk interesse in heeft dan kunt u telefonisch of via de mail contact met mij opnemen om een afspraak te maken. Ik ben regelmatig op de club aanwezig dus er is altijd wel een mogelijkheid iets af te spreken. Zo nu en dan krijg ik ook nog wel eens andere 2e hands kleding binnen dus wie weet zit er iets voor u bij.

Uiteraard kan dit hele project niet bestaan zonder de 2e hands kleding die u bij mij inlevert. Als u schoenen bij mij inlevert dan doe ik mijn best die te verkopen voor 10 euro. Als het paar schoenen verkocht is, gaat er 5 euro naar de club en 5 euro naar u. Zo profiteren twee partijen. Uiteraard mag u de schoenen ook schenken, in dat geval komt de hele 10 euro ten gunste van de club.

De schoenen mogen bij dhr. Kramer of Milo van der Steen ingeleverd worden. Als deze personen niet aanwezig zijn op de club dan kunt u de voetbalschoenen ook inleveren in de kantine achter de bar. Wilt u alstublieft de schoenen met de veters aan elkaar knopen en een briefje bijvoegen met naam en telefoonnummer en indien van toepassing, of het een schenking is.

VOETBALSCHOENEN

MAAT 28,5
Nike (nr. 28*)
Dutchy (nr. 13*)
MAAT 29
Hummel (nr. 29*)
MAAT 29,5
Nike (nr. 33)
MAAT 30
Lotto (nr. 38*)
MAAT 31,5
Nike (nr. 4–)
MAAT 32
Umbro (nr. 28)
Nike (nr. 31)
Adidad (1–)
MAAT 34
Reebok (nr. 34)
Nike (nr. 18*)
Nike tiempo (30*)
Hummel (35*)
MAAT 35
Dutchy (nr. 13*)
MAAT 35,5
Lotto (45*)
MAAT 36
Calcio Italia (nr. 16*)
Dutchy (nr. 47*)
Nike (nr. 5–)
MAAT 36,5
Reebok (nr. 36*)
MAAT 37
Dutchy (nr. 27*)
Adidas (nr. 20*)
Dutchy (nr. 46*)
MAAT 37,5
Adidas (nr. 19*)
MAAT 38
Umbro (nr. 24)
Puma (nr. 35)
MAAT 38 2/3
Adidas (nr. 9*)
MAAT 40
Adidas (nr. 24*)
Puma (40*)
Adidas (48*)
MAAT 40 2/3
Adidas (nr. 10*)
MAAT 41
Nike (nr. 39*)
MAAT 41,5
Adidas (nr. 6)
MAAT 42
Nike (nr. 36)
Nike (2*)
Nike (nr. 6–)
MAAT 42,5
Adidas (nr. 37)

KUNSTGRASSCHOENEN
Nike maat 27,5 (nr. 14*)
Puma
maat 41 (nr. 6*)
SPORTSCHOENEN
HighRoad Sport maat 34 (nr. 21*)
Adidas maat 40 (nr. 11*)
Puma maat 41 (nr. 3*)
Puma maat 36,5 (nr. 37*)
Puma maat 38 (nr. 2–)
Nike maat 41 (nr. 3–)

OVERIG
– KEEPERHANDSCHOENEN VOOR 2 EURO (nr. 18)
– KEEPERSHIRT HUMMEL, MAAT XXS VOOR 5,00 EURO (nr. 20)
– KEEPERSHIRT NIKE, LANGE MOUW, MAAT M VOOR 5 EURO (nr. 31*)
– KEEPERSHIRT UMBRO, LANGE MOUW, MAAT L VOOR 5 EURO (nr. 32*)
– TRAININGSJACK KWD FCC, MAAT L VOOR 4 EURO (nr. 33*)
– TRAININGSJACK KWD FCC, MAAT L VOOR 4 EURO (nr. 34*)
– SCHEENBESCHERMERS RUCANOR, MAAT LARGE 3 EURO (nr. 42*)


AZ overeenkomst
SCOUTEN
“Waar we met scouten op letten zijn technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden. Vooral inzicht en mentaliteit zijn belangrijk. Maar ook de durf om uit te blinken. En je moet iedere dag willen werkenom beter te worden.”

STAGEPERIODE
“Een stageperiode bestaat altijd uit een aantal trainingen en minimaal een wedstrijd. We proberen lange stageperiodes te hanteren, om uiteindelijk een zo goed mogelijk beeld van de speler te krijgen.”

SAMENWERKEN
“De voornaamste reden van samenwerken is om de binding met de regio te vergroten en om amateurverenigingen te ondersteunen op voetbaltechnisch gebied, waardoor het voetbalniveau in Noord-Holland op een hoger plan komt. Wanneer een speler een stap hoger kan maken, is een stap naar AZ wel logisch.”

ONDERSTEUNING
“Voor de amateurvereniging is het interessant omdat inzage krijgen in de voetbal- en opleidingsvisie van AZ. FC Castricum krijgt als 2-sterrenvereniging uitnodigingen voor diversen scholingsmomenten, seminars en coachdagen en krijgt gratis toegang tot de AZ Online Voetbalschool. Dit is een hulpmiddel waar AZ oefenstof en kennis over opleiden zet.”

VOETBALNIVEAU
“De samenwerking met FC Castricum, en het AZ Talentenplan in het algemeen, wordt als een succes beschouwd. In de twee jaar dat we op deze manier samenwerken is het voetbalniveau in Noord-Holland verbeterd. Niet alleen bij spelers, maar ook de manier hoe jeugdtrainers en amateurverenigingen opleiden is nog meer ontwikkeld. Hopelijk worden er volgend seizoen weer wat stappen gemaakt, waardoor alle jeugdtrainers van FC Castricum aangemeld worden op de AZ Online Voetbalschool en er veel verschillende trainers bij de scholingsmomenten komen.”


Voetballinks
KNVB
Klik hier voor de KNVB-website >

Alle clubs in de eredivisie
http://www.ajax.nl/
http://www.az.nl/
http://www.sbvexcelsior.nl/
http://www.feyenoord.nl/
http://www.degraafschap.nl/
http://www.fcgroningen.nl/
http://www.sc-heerenveen.nl/
http://www.heracles.nl/
http://www.nac.nl/
http://www.nec-nijmegen.nl/

http://www.psv.nl/

http://www.rodajc.nl/
http://www.sparta-rotterdam.nl/
http://www.fctwente.nl/
http://www.fc-utrecht.nl/
http://www.vitesse.nl/
http://www.vvv-venlo.nl/
http://www.willem-ii.nl/

Amateurclubs in district West 1

www.adelbertvoetbal.nl Adelbert St. Egmond-Binnen
www.ado20.nl ADO’20 Heemskerk
www.afc34.nl AFC’34 Alkmaar
www.alcmariavictrix.nl Alcmaria Victrix Alkmaar
www.alkmaarscheboys.nl Alkmaarsch Boys Alkmaar
www.alliance22.nl Alliance’22 Haarlem
www.alwaysforward.nl Always Forward Hoorn
www.amstelveenheemraad.nl Amstelveen Amstelveen
www.amvjvoetbal.nl AMVJ Amstelveen
www.apollo68 Apollo’68 Hensbroek
www.asonia.nl Asonia Andijk
www.asv55.nl ASV’55 Venhuizen
www.svbeemster.nl Beemster Beemster
www.vvberdos.nl Berdos Bergen
www.bsvbergen.nl Bergen Bergen
www.svbeverwijk.nl Beverwijk Beverwijk
www.svbkc.nl BKC Anna Paulowna
www.blauw-wit.nl Blauw Wit W Wormerveer
www.csvbol.nl BOL Broek op langedijk
www.svconcordia.nl Concordia Hillegom
www.conzelo.nu Con Zelo Waarland
www.svdek.nl DEK Medemblik
www.rkvvdem.nl DEM Beverwijk
www.vvdindua.nl Dindua Enkhuizen
www.vvdirkshorn.nl Dirkshorn Dirkshorn
www.dwow.nl DWOW Wieringerwerf
www.dwsafc.nl DWS Amsterdam
www.dvcbuiksloot.nl DWV Amsterdam
www.dezilverenschapen.nl DZS Wijdewormer
www.evc-edam.nl EVC Edam
www.flamingos64.nl Flamingo’s 64 Alkmaar
www.deforesters.nl Foresters de Heiloo
www.asv-fortius.nl Fortius Amsterdam
www.fortuna-wormerveer.nl/ F. Wormerveer Wormerveer
www.voetbalvereniging.com/Haarlem/Sportvereniging_Geel-Wit Geel Wit 20 Haarlem
www.geinburgia.nl Geinburgia Amsterdam
www.geumid.nl Geuzenmiddenmeer Amsterdam
www.giram.nl Giram Amsterdam
www.svgraftdijk.nl Graftdijk West Graftdijk
www.sv-hbc.nl HBC Heemstede
www.hbok.nl HBOK Amsterdam
www.hcsc.nl HCSC Den Helder
www.hellassport.com Hellas Sport Zaandam
www.hollandia-t.nl Hollandia T Tuitjenhorn
www.vv-hsv.nl HSV Heiloo
www.hugoboys.nl Hugo Boys Heerhugowaard
www.vvijmuiden.nl IJmuiden IJmuiden
www.voetbal-clubs.nl/voetbal/svilpendam Ilpendam Ilpendam
www.ivvlandsmeer.nl IVV Landsmeer
www.jonghercules.nl Jong Hercules Heemskerk
www.csvjongholland.nl Jong Holland Alkmaar
www.jvc-julianadorp.nl JVC Den Helder
www.svkadoelen.nl Kadoelen Amsterdam
www.haarlem-kennemerland.nl Kennemerland Haarlem
www.dekennemers.nl Kennemers de Beverwijk
www.svkoedijk.nl Koedijk Koedijk
www.kolpingboys.nl Kolping Boys Alkmaar
www.ksvonline.nl KSV Heerhugowaard
www.kwiek78.nl Kwiek’78 Avenhorn
www.vvlimmen.nl Limmen Limmen
www.lsvv.com LSVV Zuid Scharwoude
www.svmarken.nl Marken Marken
www.meervogels.nl Meervogels ‘31 Akersloot
www.fcmedemblik.nl MFC Medemblijk
www.vvmonnickendam.nl Monnickendam Monnickendam
www.vvnieuweniedorp.nl Nieuw Niedorp Nieuw Niedorp
www.sv-nvc.nl NVC Naarden
www.odin59.nl Odin ‘59 Heemskerk
www.ofc-oostzaan.nl OFC Oostzaan
www.olympiahaarlem.nl Olympia Haarlem Haarlem
www.onzegezellen.com Onze Gazellen Haarlem
www.svoosterend.com Oosterend Oosterend
www.hercules-zaandam.nl Hercules Zaandam
www.vvpsz.nl PSZ Zaandam
www.scpurmerland.nl Purmerland Purmerland
www.purmersteijn.eu Purmersteijn Purmerend
www.realsranang.com Real Sranang Amsterdam
www.reigerboys.nl Reiger Boys Heerhugowaard
www.voetbalvereniging.com/Haarlem/VV_Ripperda Ripperda Haarlem
www.svschagen.nl Schagen Schagen
www.scwrijsenhout.nl SCW Rijsenhout
www.sdob.nl SDOB Broek in Waterland
www.sintboys.nl Sint Boys Sint Maarten
www.sportingkrommenie.nl Sp.Krommenie Krommenie
www.svsportings.nl Sporting S Schermerhorn
www.vvsrc.nl SRC Schagen
www.stormvogels.nl Stormvogels/Telstar IJmuiden
www.sva-assendelft.nl SVA Assendelft
www.svap.nl SVAP Anna Paulowna
www.svij.nl SVIJ IJmuiden
www.svw27.nl S V W’27 Heerhugowaard
www.afctaba.nl Taba Amsterdam
www.svterrasvogels.nl Terrasvogels Santpoort-Noord
www.texel94.nl Texel’94 Den Burg
www.rksv-tob.nl TOB Amsterdam
www.fcuitgeest.nl Uitgeest FC Uitgeest
www.united-davo.nl United/Davo Haarlem
www.vv-vvw.nl V V W Wervershoof
www.rkvv-velsen.nl Velsen Velsen
www.fcvelsenoord.nl/ Velsenoord Velsenoord
www.vewheemstede.nl VEW Heemstede
www.victoria-o.nl Victoria-O Obdam
www.vios-w.nl Vios-W Warmenhuizen
www.vitesse22.nl Vitesse 22 Castricum
www.cvv-vlugenvaardig.nl Vlug en Vaardig Amsterdam
www.rkav-volendam.nl Volendam Volendam
www.vrone.nl Vrone Sint Pancras
www.vsvnet.nl VSV Velserbroek
www.fcvvc.nl VVC FC Nieuw Vennep
www.asvwartburgia.nl Wartburgia Amsterdam
www.vvwaterloo.nl Waterloo Driehuis
www.westfrisia.nl West Frisia DP Enkhuizen
www.westfriezen.nl Westfriezen Zwaag
www.vvvwestzaan.nl Westzaan Westzaan
www.wgw.nl WGW Den Helder
www.wherevogels.nl Wherevogels Purmerend
www.cvwieringwermeer.nl Wieringermeer Wieringermeer
www.svwijkaanzee.nl Wijk aan Zee Wijk aan Zee
www.vvwinkel.nl Winkel Winkel
www.wiron.nl Wiron Den Oever
www.zvvzaandijk.nl Zaandijk Zaandam
www.svzandvoort.nl Zandvoort Zandvoort
www.sf-zap.trefnet.nl ZAP Breezand
www.zcfc.nl ZCFC Wijdewormer
www.zeeburgia.nl Zeeburgia Amsterdam
www.zeevogels.nl Zeevogels Egmond a/d Hoef
www.zilvermeeuwen.deds.nl Zilvermeeuwen Zaandam
www.wzob.nl ZOB Zuidoostbeemster
www.vvdezouaven.nl Zouaven de Grootebroek

Voetbal in de media
www.nos.nl/nosstudiosport/voetbal
www.telesport.nl/voetbal
www.voetbalzone.nl
www.ad.nl/sport
www.rtvnh.nl/sport
www.nhd.nl/nieuws/sport
www.vi.nl/
www.sport1.nl/voetbal
www.regiovoetbalmagazine.nl : een voetbalmagazine over de regio Velsen-Noord tot en met Alkmaar
www.gidsnl.nl
www.voetbalnederland.nl : compleet en goed bijgehouden overzicht van alle clubs in het land
www.amateurvoetbalclubs.com : overzicht amateurclubs met hun website